ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ-ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Είμαστε ό, τι τρώμε! Η παραπάνω ρήση δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Η αρετή του να ελέγχεις το στομάχι σου είναι από τις πιο σημαντικές που μπορεί να αναπτύξει ένας άνθρωπος. Τόσο το αισθητικό, όσο κυρίως το οργανικό αποτέλεσμα αποτελούν ένα ελιξίριο νεότητας, φρεσκάδας και μακροχρόνιας ομορφιάς που έχουμε διαθέσιμο μέσα από την κατάλληλη διατροφή.

Οι ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες έχουν εξαιρετικά επιβλαβείς επιπτώσεις με το πέρασμα των χρόνων, αφού η σταδιακή φθορά που προκαλούν τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά στο σώμα, συσσωρεύεται κάνοντας ορατά τα σημάδια της στο σώμα μας.

Είναι μεγάλο το πλήθος των τροφών που έχουν βλαπτική επίδραση στην υγεία μας. Η θεωρία των καταστροφικών για την υγεία μας ελευθέρων ριζών κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις μέρες μας.

Τα κατάλληλα διατροφικά προγράμματα με αντιοξειδωτικές τροφές εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες χτίζοντας τις συνθήκες της έννοιας του «ευ ζην» στην καθημερινότητά μας. Τρώγοντας σωστά, χωρίς στερήσεις, μπορούμε να δώσουμε στο σώμα μας εκείνη την αντιγηραντική «ασπίδα» προστασίας που χρειάζεται απέναντι στη φυσική φθορά του χρόνου, φροντίζοντας έτσι να αποκτήσουμε ένα υγιές, όμορφο και φρέσκο μέλλον που θα υπόσχεται ακόμα πιο έντονες περιπέτειες!