ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

Ο μεγάλος στόχος! Η επιδίωξη για ένα καλλίγραμμο, υγιές σώμα μπορεί να μοιάζει μια δύσκολη διαδικασία με στερήσεις, αλλά όταν γίνεται με το κατάλληλο πρόγραμμα ακολουθώντας τα σωστά βήματα, όχι μόνο είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, αλλά μπορεί να μας προσφέρει μοναδικές γευστικές εμπειρίες που ως τότε αγνοούσαμε!

Το αδυνάτισμα αποτελεί μια σύνθετη διαδικασία που απαιτεί προγραμματισμό και υπομονή! Η βάση για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι η σωστή διατροφή και παράλληλα με ένα πρόγραμμα άθλησης που ανταποκρίνεται στο σώμα μας, μπορούμε με σιγουριά να ολοκληρώσουμε τους στόχους απώλειας βάρους που έχουμε θέσει.

Η διαδικασία

Διεξάγοντας όλες τις απαραίτητες μετρήσεις, τις καθημερινές ανάγκες ενέργειας που έχει ένα άτομο, καθώς και τις ιδιαίτερες γαστρονομικές του προτιμήσεις, δημιουργούμε ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πρόγραμμα που καλύπτει απόλυτα όλες τις απαιτήσεις.

Στόχος μιας σωστής δίαιτας, εξάλλου, δεν είναι να εξαντλήσει το άτομο υποβάλλοντας το σώμα σε κακουχίες και στερήσεις. Το μυστικό της προσπάθειας για απώλεια βάρους βρίσκεται στο κατάλληλο πρόγραμμα που εξασφαλίζει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία, ελκυστικές γεύσεις και σωστό timing ώστε να περιορισθεί το αίσθημα πείνας που οδηγεί σε … καταχρήσεις!

Οι λόγοι που επιθυμεί κανείς να μπει σε διαδικασία αδυνατίσματος, ποικίλουν από την ανανέωση της εμφάνισης, μέχρι την αντιμετώπιση ενός θέματος υγείας. Το σίγουρο είναι ότι κάθε περίπτωση έχει τις δικές της ανάγκες, όπως κάθε σώμα έχει τις προσωπικές του απαιτήσεις προκειμένου να αφομοιώσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.