ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Καλώς ήρθατε στο Δια τροφήν!
Είμαι η Παπαεμμανουήλ Βιργινία, κλινική διατροφολόγος Msc και σας καλωσορίζω στο σύγχρονο κέντρο διατροφικής ισορροπίας που έχω δημιουργήσει για να προσφέρω σε όλο τον κόσμο τη δυνατότητα για μια καλύτερη ζωή με ευεξία και αυτοπεποίθηση!

Η διαδικτυακή μας αυτή συνάντηση είναι ο «καθρέφτης» του επαγγελματικού χώρου που έχω δημιουργήσει και διατηρώ από το 2010, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες διαιτολογίας και διατροφικές συμβουλές με γνώση, μεράκι, αγάπη και σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε περίπτωσης.

Διαθέτω μεγάλη εξειδίκευση στη διαχείριση εγκυμοσύνης, συμπεριλαμβάνοντας τον διαβήτη κύησης, υπογονιμότητα, ορμονικές διαταραχές, καθώς και ζητήματα διατροφικών διαταραχών αλλά και περιπτώσεις διαταραχών λόγω βαριατρικών επεμβάσεων.

Η φιλοσοφία μου είναι να αντιμετωπίζω τον καθένα από εσάς με ειλικρίνεια, ενδιαφέρον και εξατομικευμένα ως μια μοναδική περίπτωση.

Γιατί να με επιλέξεις

• Εξοπλισμός με τα (πραγματικά) πιο σύγχρονα μέσα αξιολόγησης σώματος
• Εξατομίκευση
• Εμπειρία –εργάζομαι από το 2008 και έχω αντιμετωπίσει μεγάλο όγκο περιστατικών
• Προσωπική σχέση –επαφή με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι
• Νέα αξιολόγηση σώματος FIT3D SCANER που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σε ιδιώτη διατροφολόγο
• Η εξειδίκευσή μου στην εγκυμοσύνη, σε περιπτώσεις υπογονιμότητας και άλλες γυναικολογικές παθήσεις και ορμονικές διαταραχές
• Με την αξιολόγηση που προσφέρει το fit3d μπορούμε να παρακολουθήσουμε με ακρίβεια και ασφάλεια την πορεία του βάρους, του λίπους και των περιμέτρων της εγκύου

κλινική διατροφολόγος Θεσσαλονίκη Βιργινία Παπαεμμανουήλ

ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Aποφοίτησα από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

κλινική διατροφολόγος Θεσσαλονίκη Βιργινία Παπαεμμανουήλ

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Στον νέο ανανεωμένο χώρο μας, έχουμε διαμορφώσει το ιδανικό περιβάλλον για όλους εκείνους που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα.